• Kaup kiirelt kätte!
  • Soodsamad hinnad, kui poes
  • Kiire ostuprotsess. Registreeruda ei ole vaja
  • Kaup kiirelt kätte!
  • Soodsamad hinnad, kui poes
  • Kiire ostuprotsess. Registreeruda ei ole vaja

Dr.OHHIRA® STANDARD 3-AASTANE RETSEPT 12 SORDI ELUSBAKTERITEGA (30 kapslit)

Dr. Ohhira® 4347
23.90 EUR 27.90 EUR
Sinu võit: 4.00 EUR
Toode on laos (7tk), kiireim võimalik tarne.

Dr. Ohhira® - 3 aastane retsept 12 sordi hapendatud piimhappebakteritega.



Probiootikumide vajalikkus inimeste organismile on üldteada - pärast külmkappide kasutuselevõttu, on hapendatud toidu tarbimine vähenenud ning inimesed ei saa sageli enda igapäevasest toidust kätte soolestiku mikrofloora jaoks vajalikku. Soolestikus asub umbes 70% inimorganismi immuunrakkudest.

Probiootikumid, soolestikus elavad kasulikud bakterid, aitavad nende ülitähtsate immuunrakkude toimimist toetada. Probiootikumid reguleerivad seedimist nii, et keha omastaks toidust ja toidulisanditest maksimaalselt kõik vajalikud toitained, püsiks terve ja suudaks paremini kõige kahjulikuga toime tulla.

Tugeva immuunsuse tagamiseks peab heade ja halbade bakterite vahekord olema 85:15. Selle vahekorra säilitamine on kvaliteetseid probiootikume lisaks tarvitamata peaaegu võimatu.

Probiootikumil ja probiootikumil on vahe!

Dr. OHHIRA® probiootikumid on ainulaadsed, sest need on ainsad Eestis saada olevad probiootikumid, milles on elavad piimhappebakterid, mida ei ole külmutatud ega muul moel töödeldud.


Kasutamine: Täiskasvanutel ja lastel on soovitatav tarvitada 1-2 kapslit päevas, 40 minutit enne või 2h peale sööki koos veega. Dr. OHHIRA® probiootikumid on sobivad igas vanuses inimesele ja ka lemmikloomadele. Noorematele kui kolme-aastastele, on soovitatav kapsli sisu välja pigistada (lämbumisohu tõttu). 30 kapslit.

 

Koostisosad: melass, oligosahhariidid, kreegiekstrakt (Prunus domestica L.), spinati (Spinacia oleracea L.) leheekstrakt, hiina taralõnga (Lycium chinense) viljaekstrakt, shiitake (Lentinula edodes) pulber, sinep-lehtnaeri (Brassica rapa var. perviridis) lehe- ja varreekstrakt, viigimarja (Ficus carica L.) ekstrakt, silm- ja kännasmustika (V. ashei ReadeV. australe Small) marjaekstrakt, punase porsa (Myrica rubra) viljaekstrakt, juunosidruni (Citrus junos SIEB. Ex Tanaka) ekstrakt, murill mütseeli (Agaricus blazei) pulber, leht-kobartoriku (Grifola frondosa) pulber, merevetika (Hizikia fusiforme) ekstrakt, merevetika (Undaria pinnatifida) ekstrakt, vetika (Laminaria japonica) ekstrakt; BIFIDOBACTERIUM (B.breve M-16V, B.infantis M-63, B.longum BB536, B.lactis Bl-04®), LACTOBACILLUS (L.acidophilus La-14®L.brevis NBRC 3345, L.bulgaricus NBRC 13953, L.casei TO-A, L.fermentum NBRC 3071, L.helveticus NBRC 3809, L.plantarum TO-A)S.THERMOPHILUS NBRC 13957; saflooriõli (Carthamus tinctorius L.), merevetikapulber (Lithothamnion calcareum), taimsed õlid (rapsi-, sojauba), emulgaator glütseriini rasvhappe ester, tärklis, paksendaja karrageen, niiskust säilitav aine glütserool, toiduvärv karamell (E150a).

1 kapsel sisaldab: ~1x109  KMÜ (kolooniat moodustavat ühikut) aktiivsete ja elusate soolebakteritega ning 54,2 mg PUUVILJAD (kreegiekstrakt, viigimarja, juunosidruni, punase porsa), 18,6 mg JUURVILJAD (spinati, sinep-lehtnaeri), 8,9 mg SEENED (shiitake, leht-kobartoriku, murill mütseeli), 7,9 mg MARJAD (hiina taralõngasilm- ja kännasmustika), 6 mg MEREVETIKAID.