• Kaup kiirelt kätte!
  • Soodsamad hinnad, kui poes
  • Kiire ostuprotsess. Registreeruda ei ole vaja
  • Kaup kiirelt kätte!
  • Soodsamad hinnad, kui poes
  • Kiire ostuprotsess. Registreeruda ei ole vaja

Dermacol Make-Up Cover SPF30 - toon 212 (jumestuskreem, peitekreem, naistele, 30g)

Dermacol Make-Up Cover SPF30 - toon 212 (jumestuskreem, peitekreem, naistele, 30g)  Dermacol Make-Up Cover SPF30 - toon 212 (jumestuskreem, peitekreem, naistele, 30g)  
Veel pilte
Dermacol 9638
Suurus: 30g
14.05 EUR
Toode on laos (5tk), kiireim võimalik tarne.

Makeup nimega Make-Up Cover SPF30 brändilt Dermacol. Toode on suurusega 30g ja mõeldud naistele.

Toon 212

"Dermacol" on sertifitseeritud kosmeetikatootja, kes vastab uusimatele kosmeetikateadustele kehtestatud rangetele maailmatasemel kvaliteedinõuetele. Need kosmeetikatootjad ütlevad, et nad testivad pidevalt oma kosmeetika tõhusust ja tarbijate rahulolu. See aitab neil veenduda, et nende kortsudevastased kreemid tõesti toimivad. Või et nende tooted sobiksid iga meie erinevat tüüpi nahaga.

"Dermacol" toodete kliinilisi uuringuid kontrollib rangelt Riiklik Praha rahvatervise instituut vastavalt Euroopa Liidu õigusaktidele. Need kõrgekvaliteedilised ja tõhusad kosmeetikatootjad ütlevad julgelt ja avalikult: „Meie tooted on heaks kiidetud kui hüpoallergeensed ja vähendavad seetõttu allergiliste reaktsioonide ja kõrvaltoimete riski. Jälgime pidevalt looduslike iluallikate suundumusi, nii et meie tooted sisaldavad toimeainet, mis on saadud pruunvetikast, merevetikatest, luuderohust, maisist, lehtkapsast, kastanist ja paljudest teistest. Vastavalt EL-i õigusaktidele ei testita "Dermacol"" lõpptooteid loomade peal. ”

Kasutamine: Kandke õrnalt sõrmeotste või svammiga nahale. Kõigepealt kandke väike kogus, suurendades seda vastavalt vajadusele järk-järgult. Kuna meigipõhi annab intensiivse katvuse, kanna meigipõhi põhjalikult ja ühtlaselt.

Makeup nimega Make-Up Cover SPF30 brändilt Dermacol. Toode on suurusega 30g ja mõeldud naistele.

sobivus
Naised
tarneaeg
See toode on kesklaos, tellimisel tarneaeg 4-8 päeva