• Kaup kiirelt kätte!
  • Soodsamad hinnad, kui poes
  • Kiire ostuprotsess. Registreeruda ei ole vaja
  • Kaup kiirelt kätte!
  • Soodsamad hinnad, kui poes
  • Kiire ostuprotsess. Registreeruda ei ole vaja

Samsung 1042 MLT-D1042S toonerikassett

Samsung 8001090541769
69.90 EUR
Toode on laos (1tk), kiireim võimalik tarne. Selle toote pakiautomaati saatmine tasuta!

Samsung 1042 MLT-D1042S toonerikassett on väljapaistva kvaliteediga tarvik, mis aitab optimeerida teie Samsungi printeri jõudlust. Spetsiaalselt Samsungi printeritega ühilduvuse tagamiseks disainitud, pakub see kassett kvaliteetset ja usaldusväärset trükijõudlust.

Samsung 1042 MLT-D1042S toonerikassett toodab selgeid, teravaid ja täpseid must-valgeid trükiseid, olgu selleks siis teksti- või graafikadokumendid. Selle suure trükimahuga kassett suudab pakkuda kuni 1500 standardlehekülje trükki, mis teeb sellest suurepärase valiku nii kodu- kui ka kontorikasutuseks.

MLT-D1042S toonerikassett on välja töötatud Samsungi kvaliteedistandardite kohaselt, kasutades uuenduslikku tehnoloogiat, et vähendada trükivigu ja suurendada töökindlust. See tagab trükiseadmete pikaajalise jõudluse ja pikendab printeri kasutusiga.

Paigaldamine on lihtne ja kiire, vähendades seeläbi printeri seisakuaega. Selle toonerikasseti keskkonnasõbralik disain võimaldab peale kasutamist lihtsat taaskasutust ja ringlussevõttu, aidates kaasa jätkusuutlikule kontorikorraldusele.

Usaldage oma trükivajaduste rahuldamiseks Samsung 1042 MLT-D1042S toonerikassetti. See tagab professionaalse kvaliteediga trükiseid ja aitab teil maksimeerida oma printimisinvesteeringut.