• Kaup kiirelt kätte!
  • Soodsamad hinnad, kui poes
  • Kiire ostuprotsess. Registreeruda ei ole vaja
  • Kaup kiirelt kätte!
  • Soodsamad hinnad, kui poes
  • Kiire ostuprotsess. Registreeruda ei ole vaja

Body Attack Glove Lady Fitness treeningkindad (L)

Body Attack 3486
19.95 EUR
Toode on laos (4tk), kiireim võimalik tarne.

Body Attack Glove Lady Fitness treeningkindad (L) on spetsiaalselt disainitud naistele, pakkudes suurepärast mugavust, kaitset ja haardejõudu treeningutel. Need kindad on mõeldud fitness- ja jõusaalitreeninguteks ning sobivad suurusega L.

Body Attack Glove Lady Fitness treeningkindad on valmistatud kvaliteetsest materjalist, mis tagab vastupidavuse ja pikaajalise kasutamise. Need on varustatud peopesa polsterdusega, mis aitab vähendada survet ja põrutusi treeningu ajal, pakkudes samas mugavust ja kaitset kätele.

Kindad tagavad suurepärase haardejõu tänu libisemisvastasele materjalile peopesal. See aitab teil paremini kontrollida treeningseadmete, hantlite või kangide käsitlemist ning vähendada käte väsimust ja libisemist treeningu ajal.

Body Attack Glove Lady Fitness treeningkindad on ergonoomilise disainiga, mis tagab mugava ja naistepärase sobivuse. Need on varustatud reguleeritava kinnitusega randme ümber, mis võimaldab teil saavutada kindla ja mugava sobivuse vastavalt teie vajadustele.

Kindad aitavad kaitsta teie käsi hõõrdumise, villide ja muude vigastuste eest ning võimaldavad teil keskenduda täielikult treeningule. Lisaks on kindad varustatud hingavate osadega, mis aitavad vältida käte higistamist ja hoida need jahedana treeningu ajal.

Olenemata sellest, kas teete jõutreeningut, tõstete raskusi või tegelete intensiivsete treeningharjutustega, Body Attack Glove Lady Fitness treeningkindad on usaldusväärsed kaaslased, mis pakuvad teile vajalikku tuge, mugavust ja kaitset. Need on stiilsed ja funktsionaalsed kindad, mis on spetsiaalselt loodud naiste vajadustele vastamiseks treeningute ajal.