• Kaup kiirelt kätte!
  • Soodsamad hinnad, kui poes
  • Kiire ostuprotsess. Registreeruda ei ole vaja
  • Kaup kiirelt kätte!
  • Soodsamad hinnad, kui poes
  • Kiire ostuprotsess. Registreeruda ei ole vaja

Edison robot V2.0

Edison robot V2.0  Edison robot V2.0  Edison robot V2.0  Edison robot V2.0  
Veel pilte
Edison 1118E
NB! Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.
Edison on peopessa mahtuv autonoomne kompaktrobot, mida saad lõbusamaks ehitada LEGO klotsidega.
Edison töötab 4 x AAA patareiga (pole komplektis) ja programmid laaditakse robotisse arvuti või tahvli kõrvaklapi auku käiva juhtme abil.
Edisoniga tuleb kaasa 7 vöödkoodi abil kohe käivitatavat programmi: liigu plaksu peale, väldi takistust, järgne valgusele, sõida joonel, väldi joont, sumomaadlus, juhi robotit oma teleripuldiga.
Edisonil on 2 (eraldi või koos juhitavat) mootorit rataste jaoks, eesosas on kaks valgusandurit, kaks infrapuna LED-i koos anduriga takistuste vältimiseks, kaks punast LED lampi, heliandur plaksutuvastamiseks.
Kõhu all on joonejärgimise andur, mis koosneb punasest LEDist ja valgusandurist, samuti lüliti ning programmeerimisjuhtme ühendamise koht. Juhtimisnuppe on 3: käivita, stopp ja salvesta.
Edisoni valmisprogrammide ja EdBlocksi graafilise programmeerimiskeele abil saad Edisoniga alustada juba lasteaias ning areneda edasi koos matemaatikateadmiste lisandumisega koolis.
Ehita Edisonist LEGO klotside abil põnevaid seadmeid, juhi teda telekapuldiga või plaksuga, tee joonejärgimist, rallisõitu või sumomaadlust. Vilguta tulesid, kirjuta muusikat, väldi takistusi või pane Edisonid omavahel suhtlema.

Aktiveeri tasuta Janika Leoste poolt loodud "Edison algajatele" veebikoolitus, mis õpetab robotiga mängima valmisprogrammide abil ning programmeerimist EdBlocks tarkvaraga www.udemy.com/edison-algajatele
netokaal
0.14
Vanusegrupp
6 - 14
Vanusele alates
6
Vanusele kuni
14