• Fast delivery
  • Better prices than in store
  • Fast checkout. No registration required
  • Fast delivery
  • Better prices than in store
  • Fast checkout. No registration required

Omron VIVA kehakoostise mõõtja, must

Omron VIVA kehakoostise mõõtja, must  Omron VIVA kehakoostise mõõtja, must  Omron VIVA kehakoostise mõõtja, must  
More images
Omron 3105648303
104.90 EUR
In stock! Free shipping for this item!

Omron VIVA kehakoostise mõõtja, must

Omron Viva kehakoostise mõõtja ühildub Bluetoothiga ja näitab keha rasvaprotsenti, kaalu ja luustiku massi. On igapäevane abimees jälgimaks sinu keha tegelikku olukorda, et hoida oma tervisel mugavalt silm peal!

OMRON VIVA on kliiniliselt testitud meditsiiniseade, mis võimaldab teil paremini mõista oma südame tervist mõõtes rasva, siseorganite rasva ja skeletilihased ning on tõestatud, et see ennustab kardiovaskulaarseid rikkeid.
Seade mõõdab vistseraalset rasva ehk rasvkude, mis on kogunenud kõhu piirkonnas, see ümbritseb siseorganeid. Vistseraalse rasva liig ehk sisemine rasvumine võib muuta teie keha toimimist ja avaldada suurt mõju teie tervisele.
Parandage oma enesetunnet ja hoidke end kontrolli all, jälgides 6 täpset kehamõõdikut: siseorganite rasv, rasv, skeleti lihased, ainevahetus puhkeolekus, kehamassiindeks ja kaal.
Jälgige ja jagage oma edusamme hõlpsalt rakenduse "OMRON connect" abil - süsteem ühildub iOS-i ja Androidiga
Valmis alati, kui olete - vaja on vaid astuda. VIVA tunneb teid automaatselt ära ja näitab tulemusi ja klassifikatsioone 4 sekundi jooksul suurel LCD-ekraanil, sünkroonides teie andmed sujuvalt telefoni rakendusega Bluetoothi ​​kaudu.

Omron on enim soovitatud kaubamärk kardioloogide poolt Euroopas.