• Kaup kiirelt kätte!
  • Soodsamad hinnad, kui poes
  • Kiire ostuprotsess. Registreeruda ei ole vaja
  • Kaup kiirelt kätte!
  • Soodsamad hinnad, kui poes
  • Kiire ostuprotsess. Registreeruda ei ole vaja

Hubelino Ehituskomplekt, Aniversary

Hubelino Ehituskomplekt, Aniversary  Hubelino Ehituskomplekt, Aniversary  Hubelino Ehituskomplekt, Aniversary  
Veel pilte
Hubelino 420466
329.95 EUR
Toode on laos (4tk), kiireim võimalik tarne. Selle toote pakiautomaati saatmine tasuta!

Hubelino on saanud 10-aastaseks! Juubeli puhul on Hubelino välja mõelnud midagi täiesti erilist. 525 osaline ehituskomplekt koos ehitusklotside ja kõikide võimalike rajaelementidega. Selle rajaelementidest ja ehitusklotsidest, katapuldi, kiigu ja lehtriga täiendatud komplektiga on võimalik ehitada tõeline “Akropolis”. Sellise nime pani suurel Saksamaa mänguasjamessil Hubelino kuulirajale, mis oli ehitatud 525 mänguelemendist. Kuna mängukomplekt on nii suur, siis ehitamisrõõmu jätkub lausa mitmeks päevaks! 

Hubelino on selle komplekti teinud ettevõtte 10 aasta täitumise tähistamiseks ja kirjeldab seda nii: "Hubelino ajalugu sai alguse 2008 aastal sooviga end juba tõestanud ladumisklotside-süsteemile uus hingamine anda ja need klotsid väikeste leiutajate ja mõtlejate jaoks huvitavalt ja jätkusuutlikult kujundada. Selle soovi panime me arendavatesse mängudesse, milles tuttava ehitusklotside süsteemi abil arvude ja tähtede põnevat maailma selgitatakse. 2011. a. esitlesime oma kuuliraja-süsteemi: esimest ühilduvatest moodulitest kuulrada. Sellest ajast alates toome me regulaarselt uusi nutikaid lisasid turule. 2017 muutsime me põhimõtteliselt oma arendavaid mänge ja tõime turule uue mõttemängude kategooria. Ka tulevikus on plaanis välja tulla uute teedrajavate toodetega, millel kõigil on üks moto: lase oma fantaasial lennata koos Hubelinoga. Suurimaks sünnipäevakingiks on meile arvukad truud Hubelino-fännid, kes meile igapäevaselt erinevaid kanaleid kasutades oma loomingut esitlevad. Seetõttu pakume me eksklusiivselt oma juubeli puhul Hubelino-fännidele perfektse komplekti: juubeli-ehituskomplekti! Selles on olemas kõik vajalik, et ehitada kõige ilusam ja fantaasiarohkem kuulirada. Just see kuulirada saatis meid eelmisel aastal erinevatel messidel ja tekitas kõikjal vau-efekti."

Kuna Hubelino klotsid ühilduvad ka LEGO DUPLO sarja klotsidega, saab HUBELINO klotside ja kuuliraja elementide abil oma senist klotsivalikut kenasti laiendada ja täiendada. Seega, lihvi oma DUPLOd läikima ning löö neile elu sisse!

Kasutusjuhend: Asub toote karbis

SOOVITUS! Kui laps klotse ja kuuliraja elementi kokku paneb, siis abista teda ning suru klotsid omavahel paremini kokku. Lapsed jätavad sageli klotside vahele õhuvahe, mis tähendab, et raja valmimisel võivad klotsid lahti tulla ja rada laguneda, samuti võib juhtuda, et rajaelemendid ei lähe täielikult kokku. 

Lastele alates: 3 eluaastat

HOIATUS! Sisaldab väikesi osi! Ei sobi väikelastele. 

Tootja: Hubelino GmbH 
Toodetud riigis: Saksamaa
Maaletooja: CloudScale OÜ