• Kaup kiirelt kätte!
  • Soodsamad hinnad, kui poes
  • Kiire ostuprotsess. Registreeruda ei ole vaja
  • Kaup kiirelt kätte!
  • Soodsamad hinnad, kui poes
  • Kiire ostuprotsess. Registreeruda ei ole vaja

Värvilised Ehitusklotsid

Värvilised Ehitusklotsid  Värvilised Ehitusklotsid  Värvilised Ehitusklotsid  
Veel pilte
Hubelino 420237
29.95 EUR
Toode on laos (1tk), kiireim võimalik tarne.

Kelle jaoks tunduvad valged konstruktsioonimoodulid liiga igavad, võib värviliste klotsid abil ehitada värviküllaseid ja kirevaid kuuliradasid. Lisaks klotsidele on komplektis kaks kvaliteetset alusplaati. See komplekt täiendab Hubelino kuulirada 100 värvilise moodulklotsi ja 2 alusplaadiga. Värviliste klotside komplekt on optimaalne, et ehitada vahvaid ja värvilisi kuuliradasid. Näiteks saab selles olevate ehitusklotsidega luua kuulirajale karkassi ja aluse. See laiendus on ideaalne väikestele ehitusmeistritele, kes aina suuremaid, ilusamaid ja kiiremaid kuuliradasid ehitada tahavad.

Kuna Hubelino klotsid ühilduvad ka LEGO DUPLO sarja klotsidega, saab HUBELINO klotside ja kuuliraja elementide abil oma senist klotsivalikut kenasti laiendada ja täiendada. Seega, lihvi oma DUPLOd läikima ning löö neile elu sisse!

Kasutusjuhend: Asub toote karbis

SOOVITUS! Kui laps klotse ja kuuliraja elementi kokku paneb, siis abista teda ning suru klotsid omavahel paremini kokku. Lapsed jätavad sageli klotside vahele õhuvahe, mis tähendab, et raja valmimisel võivad klotsid lahti tulla ja rada laguneda, samuti võib juhtuda, et rajaelemendid ei lähe täielikult kokku. 

Lastele alates: 4 eluaastat

HOIATUS! Sisaldab väikesi osi! Ei sobi väikelastele. 

Tootja: Hubelino GmbH 
Toodetud riigis: Saksamaa
Maaletooja: CloudScale OÜ

EAN: 4250331420237