• Kaup kiirelt kätte!
  • Soodsamad hinnad, kui poes
  • Kiire ostuprotsess. Registreeruda ei ole vaja
  • Kaup kiirelt kätte!
  • Soodsamad hinnad, kui poes
  • Kiire ostuprotsess. Registreeruda ei ole vaja

Fifty Shades of Grey - Relentless Vibrations Remote Control Love Ring

Fifty Shades Of Grey E27154
89.95 EUR
Toode on laos (1tk), kiireim võimalik tarne. Selle toote pakiautomaati saatmine tasuta!

Fifty Shades of Grey - Relentless Vibrations Remote Control Love Ring on elegantne ja luksuslik vibreeriv peenise rõngas, mida saab juhtida kaugjuhtimispuldiga.

Relentless Vibrations Love Ring'i omadused:

  1. Intensiivsed vibratsioonid: Love Ring pakub võimsaid vibratsioone, mis pakuvad suurt naudingut mõlemale partnerile. Vibreeriv rõngas suurendab tundlikkust ja aitab intensiivistada orgasme.
  2. Kaugjuhtimispult: Love Ringi saab kontrollida kaugjuhtimispuldi abil, mis võimaldab partneril võtta kontrolli vibratsioonitaseme üle. See lisab mängule põnevust ja võimaldab intiimseid hetki veelgi lõbusamaks muuta.
  3. Silikoonmaterjal: Love Ring on valmistatud kvaliteetsest ja kehasõbralikust silikoonist, mis on pehme ja nahasõbralik. See tagab mugava kandmise ja kasutamise ning on ohutu ja hügieeniline.
  4. Veekindel: Love Ring on veekindel, mis tähendab, et saate seda kasutada vees, näiteks vannis või duši all. See avab uued võimalused sensuaalsete kogemuste jaoks.
  5. Lihtne puhastada: Love Ring on lihtne puhastada seebi ja sooja veega ning see on valmis uuteks kasutuskordadeks. Oluline on järgida puhastusjuhiseid, et säilitada selle puhtus ja ohutus.

Fifty Shades of Grey - Relentless Vibrations Remote Control Love Ring on suurepärane valik neile, kes soovivad lisada mängulisust ja põnevust oma intiimsuhetesse. See vibreeriv rõngas pakub naudingut mõlemale partnerile ning selle kaugjuhtimispult annab võimaluse eksperimenteerida erinevate vibratsioonitasemetega. Avastage uusi sensuaalseid kogemusi selle luksusliku Love Ring'i abil.