• Kaup kiirelt kätte!
  • Soodsamad hinnad, kui poes
  • Kiire ostuprotsess. Registreeruda ei ole vaja
  • Kaup kiirelt kätte!
  • Soodsamad hinnad, kui poes
  • Kiire ostuprotsess. Registreeruda ei ole vaja

Kõrvaklapid Sencor SEP530BTWH, valge

Kõrvaklapid Sencor SEP530BTWH, valge  Kõrvaklapid Sencor SEP530BTWH, valge  Kõrvaklapid Sencor SEP530BTWH, valge  Kõrvaklapid Sencor SEP530BTWH, valge  Kõrvaklapid Sencor SEP530BTWH, valge  Kõrvaklapid Sencor SEP530BTWH, valge  
Veel pilte
Sencor SEP530BTWH
22.20 EUR
Tarneaeg kuni 3 tööpäev(a)
Kas otsite kvaliteeti ja stiili? Kas soovite elada ohjeldamatut seikluslikku elu? 
Ergonoomilised ja juhtmevabad kõrvaklapid SENCOR SEP530BT koos mikrofoniga, mis on varustatud stabiilse muusikaedastuse jaoks varustatud Bluetoothi ​​versiooniga 5.1, viivad teid otsitavasse maailma.
Kompaktne laadimiskohver 230 mAh aku mahutavusega võib laadida kõrvaklappe kuni 3 korda 100% -ni. Laadimisümbrise universaalne sisendport on varustatud USB C pistikuga, mis tagab väga kiire laadimise.
Bluetoothi ​​versioon 5.1 hoolitseb stabiilse ja juhtmevaba muusikaedastuse eest kuni 10 m kaugusel. See versioon ühildub täielikult Androidi ja iOS-i operatsioonisüsteemidega. 
Kasutage kõrvaklappe oma lemmiklaulude esitamiseks või sõpradega rääkimiseks nii kaua, kui soovite. Taasesitusaeg ühe laadimise kohta on olenevalt helitugevusest umbes 5 tundi.
Kõrvaklappide suurepärane ergonoomika toetab mugavat muusika kuulamist ja lihtsat kasutamist puuteplaadiga, mis võimaldab seadet lihtsalt ühe puudutusega juhtida.

Heli sagedusala, Hz
20 - 20000 Hz
Helitugevuse reguleerimine
+
Juhtmevaba
+
Kõrvaklapi tüüp
Kõrvasisesed
Mikrofoniga
+
Takistus, Ω
32
Tundlikkus, dB
102
Ühenduvus
BT 5.1
Värv
Valge