• Kaup kiirelt kätte!
  • Soodsamad hinnad, kui poes
  • Kiire ostuprotsess. Registreeruda ei ole vaja
  • Kaup kiirelt kätte!
  • Soodsamad hinnad, kui poes
  • Kiire ostuprotsess. Registreeruda ei ole vaja

Kompleksvitamiin luudele ja liigestele (120 tbl)

Garden Of Life P7222
30.60 EUR
Toode on laos (1tk), kiireim võimalik tarne.

Meie Living Calcium Advance luutiheduse toetuse valem on välja töötatud luude tervise ja ainevahetuse toetamiseks ning see on täiuslik viis tagada sulle keha vajalik päevane kaltsiumiannus.

Need kapslid on rikkalikud kaltsiumi, magneesiumi, tsingi, mangaani, K-vitamiini ja D-vitamiini poolest, mis soodustavad tervislikku luude seisundit. Igapäevases annuses sisaldub 1000 mg taimset kaltsiumi, mida saab tarbida kuues kapslis päevas, D3-vitamiin kaltsiumi imendumiseks ning K2-vitamiin nattost. Need kapslid sisaldavad koostisosi, mis toetavad luude tervist ja üldist heaolu.

Samuti leidub valemis teisi olulisi koostisosi, nagu B6-, B9- ja B12-vitamiinid, mis aitavad kaasa normaalsele homotsüsteiini metabolismile.

Kapslid on kergesti seeditavad, kuna need on valmistatud tervislikust taimsest päritolu kaltsiumist. Need on täis mineraale, mis on orgaaniliselt seotud tervisliku toidu maatriksiga ja sisaldavad aineid nagu kaltsium, magneesium, tsink, mangaan ning vitamiinid K ja D, mis soodustavad tervislikku luutihedust.

 - Kaltsium, magneesium, tsink, mangaan ja vitamiinid K ja D aitavad säilitada normaalseid luid
 - Annab kehale soovitatud päevaannuse kaltsiumi ja mõningaid mineraale
 - Sobib taimetoitlastele ega sisalda kunstlikke värv- ega säilitusaineid
 - Sisaldab magneesiumi, D3-vitamiini ja K2-vitamiini