• Kaup kiirelt kätte!
  • Soodsamad hinnad, kui poes
  • Kiire ostuprotsess. Registreeruda ei ole vaja
  • Kaup kiirelt kätte!
  • Soodsamad hinnad, kui poes
  • Kiire ostuprotsess. Registreeruda ei ole vaja

McDavid Randme tugiside

McDavid 8001090541860
11.90 EUR
Toode on laos (1tk), kiireim võimalik tarne.

McDavid Randme tugiside on disainitud selleks, et pakkuda randmele tuge ja vähendada valu ning väsimust. See tugiside sobib ideaalselt sportlikule inimesele, kes soovib ennetada või leevendada randmevigastusi. McDavid Randme tugiside on valmistatud kõrge kvaliteedilisest ja elastsest materjalist, mis hoiab randme kindlalt paigal ning vähendab igasuguseid liigseid liikumisi. Tugiside istub mugavalt randme ümber, jättes samal ajal piisavalt õhku ja liikumisvabadust.

McDavid Randme tugiside on suurepärane lisavarustus ka jõusaali või kardiotreeningute ajal. Tugiside kaitseb randmeid liigse jõu ja surve eest, võimaldades teil teha treeninguid pikemalt ja intensiivsemalt. Samuti on tugiside oluline abivahend pärast vigastusi, kuna see aitab taastada randme tugevust ja paindlikkust.

Tugisidet on lihtne ja mugav kasutada, kuna see kohandub kindlalt randme ümber. Selle reguleeritavad kinnitused võimaldavad teil selle sobitada mis tahes suurusega randmele. McDavid Randme tugiside on saadaval erinevates suurustes, et tagada täiuslik sobivus igale kliendile. 

Kokkuvõtvalt võib öelda, et McDavid Randme tugiside on oluline lisavarustus igale spordisõbrale, kes soovib hoida oma randmed tugevad ja terved. Tugiside vähendab valu ja väsimust ning aitab kaasa kiiremale taastumisele vigastustest. Tugiside kinnitub kindlalt ümber randme ning selle reguleeritavad kinnitused võimaldavad teil seda kohandada oma randmele vastavalt. McDavid Randme tugiside pakub ideaalset lahendust randme tervise nimel ning sobib lojaalsele kliendile igaks spordivarustuseks.